Home»Tehnica»Proiecte custom»East Coast Defender prezintă două proiecte noi

East Coast Defender prezintă două proiecte noi

0
Shares
Pinterest Google+

East Coast Defender, o companie de tuning din Florida, a prezentat două proiecte finalizate, ambele bazate pe modelul britanic.

Cele două modele au fost botezate Project Venture și Project Dark Night. Cel din urmă are jante de 20 inch, un rollcage extern, proiectoare cu LED, un troliu și este finisat într-o nuanță închisă de negru. În materie de motorizare, acest model vine cu un V8 de 5.3 litri de origine General Motors, care livrează 320 CP și este cuplat unei transmisii automate cu șase trepte.

Între timp, Project Venture are un V8 de 6.2 litri, care oferă 430 CP și este cuplat tot unei transmisii automate cu șase trepte. Acest model este finisat într-o nuanță de Land Rover, Keswick Green și are rollcage extern, suport de bagaje pe plafon, o scară pe spate și un troliu. Interiorul ambelor modele a fost refăcut complet și este îmbrăcat în piele.

Un asemenea exemplar costă aproximativ 200.000 de dolari, dar ajunge să treacă și de acest prag dacă personalizarea merge mai departe de cele două proiecte prezentate în galeria foto.

Previous post

BMW 766i - o conversie off-road Made in Rusia

Next post

Hennessey a dezvoltat un pachet de 600 CP pentru Lincoln Navigator

No Comment

Leave a reply