Home»Noutati»Duster primește motor 2.0 de 145 CP în varianta Renault

Duster primește motor 2.0 de 145 CP în varianta Renault

0
Shares
Pinterest Google+

Renault Duster, fratele SUV-ului din Mioveni, a primit și el schimbarea de generație făcută în această toamnă în gama Dacia.

La fel ca până acum, Renault îl va comercializa pe Duster-ul cu sigla sa doar pe anumite piețe, iar România nu este printre ele pentru că nu ar avea logică din punct de vedere comercial. Cele mai apropiate piețe care vor primi Renault Duster sunt Ucraina și Rusia.

Piața din America de Sud va primi în continuare o motorizare 2.0 benzină, care este oferită pentru că este populară și cerută de clienți în acea regiune. Unitatea de vârf din gama Renault Duster urcă acum la 145 CP, dar numai dacă este alimentată cu etanol. Altfel, oferă tot 140 CP, sau asta putem deduce din primele informații referitoare la acesta. Oricum, nu o veți vedea în România, deci nu este tocmai relevantă pentru noi în afară de faptul că încape sub capota lui Duster, dacă erați curioși.

În orice caz, gama pornește de la un 1.6 Sce, un alt motor alimentat cu benzină, de data aceasta regăsit și pe Dacia Duster, dar include și motoarele 1.5 dCi cu care v-ați obișnuit. Motorul de 1.6 litri este oferit opțional și cu o cutie CVT.

Puteți citi impresiile noastre de la prima întâlnire cu Duster în numărul actual al revistei 4×4 adventure. Următoarea ediție va aduce și un test cu SUV-ul din Mioveni, pe care suntem siguri că îl așteptați.

Previous post

Toyota Hilux facelift a fost deconspirat în Thailanda

Next post

Acesta este Lord Hans, un Mercedes-Benz G500 4×4² de 800 CP

1 Comment

  1. […] Renault Duster ar urma să primească un frate mai mare pe piața din Rusia. Acesta va folosi în continuare platforma din gama Dacia. […]

Leave a reply