Home»Noutati»Diverse»Ducati Multistrada 1260 primește actualizări pentru călătorii lungi

Ducati Multistrada 1260 primește actualizări pentru călătorii lungi

0
Shares
Pinterest Google+

Ducati Multistrada a primit o actualizare serioasă pentru generația 2018, numită simplu Multistrada 1260. Aceasta este disponibilă și într-o variantă S, care vine cu și mai multe sisteme.

Modelul italian vine cu o unitate Testastretta DVT de 1262 centimetri cubi, care se mândrește cu capacitatea de a livra 85% din cuplul motor maxim la doar 3.500 rotații pe minut, cu 18% mai mult decât predecesorul său.

Actualizările nu se termină aici, pentru că motocicleta adventure de la Ducati are un braț oscilant mai lung și o suspensie față reproiectată. Cei de la Ducati spun că schimbările au adus îmbunătățiri la mersul cu pasager și cu bagaje, resimțite atât în materie de stabilitate, cât și sub forma unei manevrabilități mai bune.

Italienii au pus numeroase ajutoare electrice la bordul lui Multistrada 1260, care includ platforma Bosch IMU cu ABS cu funcție cornering, lumini adaptive, sistem wheelie control, o suspensie semi-activă numită Ducati SkyHook, quickshifter și sistem ride-by-wire.

Motocicleta are tempomat și varianta S a acesteia vine și cu un modul Bluetooth legat la Ducati Multimedia System. Acesta din urmă are un afișaj digital care înlocuiește ceasurile analogice și permite conectarea telefonului mobil la bord pentru a asculta muzică, asculta apeluri și primi indicații de navigare.

Previous post

Brabus G550 Adventure, o variantă modificată a lui G500 4x4²

Next post

Toyota Hilux facelift a fost deconspirat în Thailanda

No Comment

Leave a reply