Home»Noutati»Diverse»Două Suzuki Jimny au devenit un Mercedes-AMG G63 6×6 în Japonia

Două Suzuki Jimny au devenit un Mercedes-AMG G63 6×6 în Japonia

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz a oferit un autovehicul de teren cu tracțiune 6×6 pentru cei care n-aveau neaparată nevoie de așa ceva, iar rezultatul a trecut înainte să fie la vânzare prin mâinile celor de la AMG.

Probabil că noi și majoritatea cititorilor nu ne vom permite niciodată un asemenea vehicul, iar mulți nici nu și-l doresc. Ei bine, se poate și mai ieftin, dacă ești dispus să faci câteva compromisuri. Unul dintre ele implică sacrificarea a doua Suzuki Jimny fabricate la începutul anilor ‘90.

Îți mai trebuie și o echipă de studenți din Japonia (nu e obligatoriu, dar au deja experiență), un atelier complet utilat și multe piese de G-Klasse. Bugetul celor 12 a fost de numai 9.000 de dolari, ceea ce este excelent având în vedere cum arată rezultatul.

Să recunoaștem că poate păcăli orice profan, iar până și pasionații ar putea să își lase ochii furați de anumite detalii pe care le vor percepe de la distanță. Sigur, dacă te duci aproape de el, va fi mai greu sa crezi că-i un G-Klasse AMG cu șase roți, dar și fata morgana apare pe șosea la distanță, niciodată în imediata apropiere.

Previous post

Rezvani pregătește un SUV extrem care va avea peste 500 CP

Next post

Alfa Romeo testează un SUV de 510 CP pe Nurburgring

No Comment

Leave a reply