Home»Tehnica»Proiecte custom»Doar în America: Corvette C3 transformat în monster truck

Doar în America: Corvette C3 transformat în monster truck

0
Shares
Pinterest Google+

Chevrolet Corvette C3 nu a fost cel mai frumos model din această gamă, însă are o anume eleganță. Unui american i s-a părut o idee bună să transforme un exemplar într-un pick-up.

Se spune că linia dintre geniu și nebunie este foarte fină, iar proiectul său, cu alură de monster truck, reușește să sară dintr-o parte în alta al respectivei linii. Corvette-ul și-a pierdut trenul de rulare în favoarea unui șasiu de Chevrolet Blazer. Acesta din urmă n-a rămas în configurația standard, pentru că a primit un motor V8 cu carburator Holley și numeroase piese de performanță.

Din păcate pentru inițiatorul proiectului, inspirația s-a terminat. Așa că a hotărât să își vândă proiectul pe eBay pentru 5000 de dolari. Pentru un vehicul unicat, nu este mult, dar neșlefuit este o descriere prea blândă a acestui proiect. Importul în Europa te costă alte două sau trei mii de dolari, dar trebuie să investești multe alte mii pentru a obține ceva cu care să nu îți fie rușine din acest vehicul.

Mai departe de atât, depinde doar de fiecare dacă vede potențial pe patru roți sau un eșec pe care îl poate evita fără griji.

Previous post

Hyundai Santa Fe are o nouă generație - primele imagini oficiale

Next post

Prima mașină în spațiu: Tesla Roadster

No Comment

Leave a reply