Home»Noutati»Diverse»Designerul lui Discovery este nemulțumit de plăcuțele de înmatriculare

Designerul lui Discovery este nemulțumit de plăcuțele de înmatriculare

0
Shares
Pinterest Google+

Land Rover Discovery prezintă un omagiu pentru generațiile precedente prin modul de amplasare al suportului de număr pe hayon.

Poziționarea asimetrică a numărului de înmatriculare a fost intenționată, un lucru evident dacă ne uităm la formele ușii hayon-ului, dar se pare că nu este suficient pentru Gerry McGovern, designerul șef și liderul departamentului de creativitate al mărcii britanice.

Aparent, cei din Regatul Unit pot comanda două tipuri de plăcuțe de îmatriculare, iar cele cu banda albastră care denotă țara îmatriculării nu sunt pe placul acestui designer. Gerry McGovern le-a spus englezilor de la Auto Express că nu este deranjat de situație, deși nu este cea mai fericită în care se găsește, dar o plăcuță de înmatriculare mai subțire ar fi mai potrivită pentru acest model.

Nu ne-a deranjat atât de tare acest aspect la noul Discovery, ba chiar am apreciat trăsătura, dar se pare că lucrurile sunt altfel când este designerul unei mașini, nu doar cel care o conduce.

Previous post

GTC Trophy 2017 - pregatiți-vă de ziua cea mai lungă

Next post

Toyota TJ Cruiser ne arată cel mai spațios SUV din lume

1 Comment

  1. […] nici măcar designerului șef, Gerry McGovern, nu îi place cum arată Discovery cu anumite plăcuțe de înmatriculare. El dă vina pe dealerii din Regatul Unit, care nu au avut […]

Leave a reply