Home»Video»De la ruină la regină – diferența pe care o face un detailing

De la ruină la regină – diferența pe care o face un detailing

0
Shares
Pinterest Google+

Detailing-ul auto este o artă. Poți să faci orice mașină să arate mai bine dacă îți dai silința, ai cunoștințele necesare să-l efectuezi și dacă utilizezi materiale profesioniste.

O echipă de specialiști în detailing a luat o mașină abandonată pentru a-și demonstra abilitățile. După cum puteți observa în cele două clipuri atașate acestui material, nu a fost ușor să scoată o mașină curată și arătoasă din ceea ce alții ar considera o epavă.

Multe ore de muncă sunt necesare pentru o asemenea transformare, iar unele ateliere de detailing s-ar putea să te refuze dacă te prezinți cu un vehicul atât de degradat precum acest Mercedes-Benz 190, un model care este considerat predecesorul lui C-Class. 

Ei bine, cele două clipuri video ne demonstrează că se pot face renașteri de acest gen dacă ești dispus să muncești pentru ele. Evident, partea financiară contează, pentru că te va costa multe sute de lei, dacă nu chiar mii, ca să obții un asemenea rezultat. Dacă partea mecanică este în stare bună și actele sunt în regulă, tu decizi dacă ești gata să faci acest pas. 

Previous post

Toyota C-HR Tonka - un vis frumos care nu se va împlini

Next post

Ford Ranger Black Edition - serie limitată de 2.500 de unități

1 Comment

  1. September 25, 2017 at 3:49 am —

    eram curios sa vad cum au facut si interiorul …
    exteriorul a iesit frumos …

Leave a reply