Home»Noutati»Auto»Dacia revine la Festivalul Vitezei de la Goodwood din Regatul Unit

Dacia revine la Festivalul Vitezei de la Goodwood din Regatul Unit

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia și-a lansat gama în Regatul Unit în 2013, dar prima prezență a modelelor românești din gama modernă a avut loc în urmă cu cinci ani, la Festivalul Vitezei de la Goodwood.

Cu toate că evenimentul prestigios nu are niciun omolog tangibil pentru români, putem să vă spunem că este un amestec între o cursă de viteză în coastă, un concurs de eleganță, o expoziție de mașini retro și un loc de expoziție pentru noi automobile. În alte cuvinte, Goodwood este locul în care mașinile de orice fel sunt vedete și toată lumea prezentă acolo le iubește și înțelege la adevărata lor valoare.

Marca Dacia a anunțat prin reprezentanții săi din Regatul Unit că modelele din Mioveni vor alerga pe celebrul traseu atât cu potențiali clienți la bord, cât și cu piloții care vor obține cei mai buni timpi în cadrul competiției organizate pe domeniul Lordului March.

Din 2013 până în prezent, Dacia a vândut peste 100,000 de unități în Marea Britanie, iar al său Sandero este cel mai ieftin autoturism nou disponibil la vânzare în țara respectivă.

În timp ce unii se înghesuie să le cumpere vechiturile cu volanul pe dreapta pe bani puțini, englezii gândesc cu portofelul și îsi achiziționează Dacii noi.

Previous post

SEAT Arona este gata să-i înfrunte pe Juke și Captur

Next post

Defender devine Frankenstein în SUA cu un V8 de Corvette

No Comment

Leave a reply