Home»Noutati»Diverse»Dacia recheamă în service 2032 de unități Duster vândute în România

Dacia recheamă în service 2032 de unități Duster vândute în România

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia Duster va fi rechemat în service pentru o reparație la claxonul care are butoanele de comandă pe volan.

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul oficial al ANPC, Dacia a informat autoritățile că va chema la service posesorii a 2.032 de vehicule Duster vândute în România. La fel ca în cazul oricărei acțiuni de tip recall, clienții nu vor fi taxați pentru piese sau pentru lucrare, deoarece este obligația fabricantului să remedieze problemele de acest tip.

Procedura durează aproximativ o oră, iar reparația implică verificarea și remedierea cablajului folosit pentru claxonul montat pe volan. Știți cu toții că Dacia obișnuia să țină comanda de claxon pe maneta de semnalizare, dar clienții au cerut mutarea butonului pe volan.

Producătorul din Mioveni a răspuns favorabil la această doleanță, dar se pare că a fost identificată o potențială dimensionare incorectă a cablajului claxonului, după cum au explicat cei de Dacia în documentele trimise la Autoritate Națională pentru Protecția Consumatorilor, informează Digi24.

Trebuie să subliniem faptul că aceste rechemări în service sunt o acțiune normală peste tot în jurul lumii și că nu există un producător de automobile de volum sau premium care să nu fi trecut vreodată prin așa ceva.

Previous post

STUDIU: Peste 50% din accidentele fatale implică un singur vehicul

Next post

Campionatul Național de Off Road merge la Târgoviște pe 20-23 iulie

No Comment

Leave a reply