Home»Noutati»Dacia Duster păstrează prețul de pornire al variantei de bază în Franța

Dacia Duster păstrează prețul de pornire al variantei de bază în Franța

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia Duster 2 va porni de la 11.990 de euro cu toate taxele incluse pe piața din Franța.

Modelul din Mioveni nu și-a schimbat prețul de lansare în Hexagon în urma schimbului de generație, anunță portalul de media al Grupului Renault. Am intrat pe portalul Dacia din Franța și pe cel din România pentru a compara Duster 1 cu facelift la nivel de preț, unde am constatat că modelul vândut în țara noastră este cu 1.090 euro mai ieftin cu toate taxele plătite.

Din moment ce oficialii mărcii românești au subliniat faptul că Duster 2 continuă să pornească de la 11.990 de euro cu toate taxele incluse, este clar că noul model va avea același preț de pornire ca predecesorul său în țara lui Voltaire. O altă publicație și-ar fi permis să estimeze că Duster 2 va ajunge să pornească de la 10.900 de euro cu TVA inclus în România, dar noi nu îndrăznim să facem asemenea presupuneri, mai ales pentru că nu cunoaștem politica mărcii Dacia și strategia sa de marketing în țara noastră.

În orice caz, știm că prețul este valabil pentru echiparea de bază a lui Duster, numită simplu Duster în Franța. Aceasta vine cu șase airbag-uri, limitator de viteză, geamuri electrice față, servodirecție electrică variabilă, faruri cu activare automată, centuri față și spate cu pretensionare și limitator de sarcină (excepție centura spate mijloc), semnătură luminoasă cu LED, închidere centralizată, bare de protecție în culoarea caroseriei, spații de depozitare în spate și sistem ISOFIX pentru locurile din spate.

Motorizarea de bază este un Sce de 115 CP cu transmisie manuală cu cinci trepte și tracțiune față. Acest motor este aspirat și are o cilindree de 1.6 litri. O variantă pe GPL a acestei motorizări este oferită pentru doar 800 de euro în plus. Cel mai ieftin Duster 1.5 dCi, cu 90 CP și transmisie manuală cu șase trepte, costă 14.000 de euro în Franța.

Repetăm faptul că nu vrem să speculăm asupra prețului lui Duster în România în raport cu cel din Franța, deoarece multe variabile ne-ar strica dintr-un foc estimările și acest lucru nu ar fi corect nici față de voi, cititorii noștri, nici față de Dacia prin aducerea așteptărilor de preț ale clienților la un nivel care ar putea fi depășit fără intenții malițioase. Însă vă putem spune că varianta cea mai scumpă a lui Duster în Franță, Prestige cu motor 1.5 dCi de 110 CP și 4×4 cu transmisie manuală cu șase trepte, pleacă de la 20.650 de euro cu toate taxele incluse.

Previous post

Mercedes-Benz Clasa G primește o variantă de adio - Limited Edition

Next post

Ducati Panigale V4 deschide un nou capitol pentru marca italiană

1 Comment

  1. […] Duster pleacă de la 12.350 de euro cu TVA inclus pe piața din România. Prețul este valabil pentru echiparea Essential și motorizarea 1.6 SCE de 115 […]

Leave a reply