Home»Noutati»Dacia Duster Edition One – serie limitată disponibilă exclusiv online

Dacia Duster Edition One – serie limitată disponibilă exclusiv online

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia Duster 2 poate fi comandat și online. Constructorul din Mioveni a lansat o ediție specială numită Duster Edition One, pe care o vinde exclusiv pe internet.

Doar 100 de unități au fost oferite, iar toate vor fi vândute prin portalul one.dacia.ro. Prima a fost deja rezervată. Pentru a face o precomandă, un client trebuie să achite 500 de euro. Motorizarea oferită este un 1.5 dCi de 110 CP, cuplată unei transmisii manuale cu șase trepte și a sistemului de tracțiune integrală.

Dacia Duster Edition One vine echipat cu toate dotările posibile în această gamă. Adică are acces fără cheie, aer condiționat cu reglare automată, monitorizare a unghiului mort, sistemul Multiview Camera și toate dotările prezentate până acum de Dacia pentru Duster. Oferta este valabilă doar pentru persoane fizice.

Prețul său este de 18.900 de euro cu TVA inclus, iar nuanța Portocaliu Atacama este singura oferită în această variantă. Odată achitați cei 500 de euro, aceștia se vor transforma într-un avans pentru o mașină nouă după ce veți contacta un dealer autorizat Dacia și plătiți diferența până la avansul așteptat în mod normal pentru un Duster nou.

Ediția decembrie-ianuarie a revistei 4x4adventure include un test cu noua generație a lui Dacia Duster.

Previous post

Startech "repară" spatele lui Land Rover Discovery

Next post

Lamborghini Urus este aici: 650 CP și 0-100 km/h în 3.6 secunde

No Comment

Leave a reply