Home»Noutati»Dacia Duster ar putea primi un frate cu șapte locuri în 2020

Dacia Duster ar putea primi un frate cu șapte locuri în 2020

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia Duster se mândrește cu o nouă generație de câteva săptămâni, însă modelul din Mioveni nu va rămâne singurul SUV al mărcii.

Potrivit francezilor de la L’Argus, Dacia va lansa și un SUV compact, care va fi mai mare decât Duster. Informația nu este tocmai nouă, dar se pare că ar putea fi oferit și într-o variantă cu șapte locuri. Mai mult decât atât, modelul ar urma să-l înlocuiască pe Lodgy, dar nu este clar dacă se va întâmpla acest lucru sau dacă va fi doar o completare a gamei.

Extinderea gamei Duster ar avea logică pentru Dacia, mai ales în contextul în care acest model este un succes din punct de vedere comercial. Următorul SUV din gama Dacia ar urma să fie lansat în 2020, dacă ne uităm la planul Drive the future 2017-2022 al Grupului Renault.

Evident, suntem încă departe de o confirmare oficială a acestui nou model, însă este clar că Dacia și Renault se gândesc la extinderea gamei de SUV-uri cu un frate mai mare al lui Duster. Un asemenea model este în discuție de multă vreme, însă nimic concret nu s-a întâmplat până acum în această direcție.

Previous post

Carlos Sainz riscă să fie exclus din Dakar 2018

Next post

Nissan Xmotion Concept ne arată ideile de viitor ale japonezilor

2 Comments

  1. […] În mod interesant, informațiile publicate de francezi anunță un model mai rafinat și mai scump decât Duster în varianta Renault, fără să aibă nicio schimbare în materie de dimensiuni. Această veste se bate cap în cap cu zvonurile anterioare privind fratele mai mare al lui Duster care ar putea fi oferit și într-o variantă cu șapte locuri. […]

  2. […] Duster nu va primi o variantă cu șapte locuri, în ciuda zvonurilor care indicau acest lucru. Vestea vine de la Marc Suss, directorul programului […]

Leave a reply