Home»Noutati»Diverse»CORB 24H Challenge 2013 – Târgovişte

CORB 24H Challenge 2013 – Târgovişte

0
Shares
Pinterest Google+

Club Off-Road Bucuresti şi Asociaţia Împreună pentru Dâmboviţa organizează în perioada 21-23 noiembrie CORB 24H Challenge, ultima provocare competiţională din sezonul 2013. Startul se va da vineri, 22 noiembrie, iar echipajele au la dispoziţie 24 de ore pentru a parcurge traseul de 170km din zona Târgovişte – Pucioasa. CORB 24H Challenge va inchide sezonul oficial de off-road, care a inclus în acest an şapte etape de campionat naţional şi opt cupe.

Off-roadul înseamnă aventură, pasiune şi, mai ales, sportul în care îţi depăşeşti limitele, mereu într-un cadru natural de excepţie. Oamul şi maşina formează o echipă care trebuie să înfrunte traseul gândit întotdeauna pentru a reprezenta o provocare. CORB 24H Challenge este o competiţie care presupune parcurgerea traseului atât pe lumină cât şi noaptea, echipajele având la dispoziţie 24 de ore pentru a ajunge la finish.

Sâmbată, 23 noiembrie, cei care au rezistat provocării de 24H, dar şi echipajele care vor dori doar să savureze show-ul, vor concura în proba de trial. Proba de trial va avea loc în Campusul Univeristăţii Valahia din Targoviste pe 23 noiembrie la ora 17:00. Trialul este traseu scurt, gândit special pentru un show de care să se bucure spectatorii şi care să le arate celor prezenţi la ce au fost supuse maşinile şi echipajele în cele 24 de ore petrecute în Subcarpaţii de Curbură.

Traseul de la CORB 24H Challenge se adresează claselor Open şi Standard. La clasa Standard poate fi înscrisă orice maşină 4×4 dotată minim cu pneuri pentru noroi. Cei care vor dori să vadă de aproape maşinile de off-road vor putea face acest lucru joi, 21 noiembrie, când Piaţa Tricolorului din Târgovişte va deveni gazda CORB 24H Challenge.

Program CORB 24H Challenge:

Joi 21 noiembrie – înscrieri, verificări administrative (Târgovişte), Vineri 22 noiembrie – ora 09:30 start în provocarea de 24h – Campusul Universitatii Valahia, Sâmbătă 23 noiembrie – orele 17:00 – trial, Campusul Universitatii Valahia, Sâmbătă 23 noiembrie – orele 22:00 – Premierea + Party Final de sezon 2013. CORB24H Challenge este un eveniment organizat sub egida Comisiei Naţionale de Off-Road şi a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul: Primăriei Târgovişte, Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Romsilva, Jandarmeria Română, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Previous post

Camioanele Kerax ar putea intra în dotarea Armatei Române

Next post

Primul test cu noul Duster: echipare mai bună şi un nou motor!

No Comment

Leave a reply