Home»Noutati»Auto»Citroen C5 Aircross – Plug-in hybrid cu suspensie hidraulică

Citroen C5 Aircross – Plug-in hybrid cu suspensie hidraulică

0
Shares
Pinterest Google+

Citroen încearcă să profite de pofta clienților pentru SUV-uri și vine la Shanghai cu C5 Aircross. Modelul are un amptament de 2,43 metri, lucru care se traduce foarte ușor prin spațiu suficient pentru toți pasagerii.

În partea din față, francezii au optat pentru blocuri optice alungite și ascuțite, dar și pentru o grilă cu aspect futurist. Plasticele de protecție de tip Airbump se regăsesc la nivelul caroseriei, iar aspectul general este completat de semnătura luminoasă a stopurilor.

În interior, C5 Aircross oferă un amlagam plăcut de culori, un schimbător cu o formă atipică și un ecran tactil cu o diagonală de 8 inchi. În acest moment, oficialii Citroen nu au vorbit despre gama de motorizări, dar ne-au asigurat că SUV-ul o să poată fi comandat și într-o versiune de tip plug-in hybrid. Cireașa de pe tort o reprezintă suspensiile hidraulice denumite Citroen C5 Aircross.

În China, noul C5 Aircross va fi oferit din octombrie 2017, în timp ce în Europa, SUV-ul va fi adus la finalul lui 2018.

Previous post

Sighisoara Trophy 2017

Next post

Volkswagen ID Crozz, SUV-coupe electrificat

No Comment

Leave a reply