Home»Noutati»Citroen C3 Aircross primește o ediție specială Rip Curl

Citroen C3 Aircross primește o ediție specială Rip Curl

0
Shares
Pinterest Google+

Citroen C3 Aircross a primit o ediție specială Rip Curl pentru a sărbători 90.000 de comenzi.

Pentru moment, modelul este disponibil doar pe piața din Franța, dar ar putea fi oferit ulterior și în alte țări. Varianta Rip Curl a lui C3 Aircross costă între 22.600 euro și 26.650 euro. Varianta Rip Curl este bazată pe echiparea Feel și include dotări suplimentare.

Clienții îl pot comanda pe C3 Aircross Rip Curl cu una dintre cele patru nuanțe exterioare alese special, iar ornamentele albe din jurul blocurilor optice sunt opționale. Acestea sunt împerecheate cu un set de capace pentru oglinzile laterale. În plus, clienții au parte și de un set de jante din aliaj de 17 inch, iar portierele față prezintă logotipul „Rip Curl”.

La interior, tapițeria este gri și are cusătură de culoare albă și prezintă ornamente albastre pe partea superioară a spătarelor scaunelor. Există și un set de covorașe speciale, precum și alte ornamente dedicate. Pe partea de tehnologie, C3 Aircross Rip Curl are un ecran tactil de șapte inchi, care include navigație Tom Tom, recunoaștere vocală și integrare smartphone.

Clienții pot alege un plafon panoramic din sticlă, sistemul Grip Control și mai multe dotări de asistență a șoferului în diferite situații. Echipamentele de mai sus vin peste dotarea Feel din această gamă.

Citroen oferă două motorizări alimentate cu benzină, de 110 CP și 130 CP, precum și două diesel-uri, de 110 sau 120 CP. Unele dintre aceastea sunt oferite cu transmisii automate cu șase trepte, pe când restul sunt echipate cu transmisii manuale cu șase trepte.

C3 Aircross este al patrulea model Rip Curl de la Citroen, completând gama formată din C4 Cactus, C4 Picasso și SpaceTourer.

Previous post

Dacia Duster: 118.000 de unități produse în prima jumătate a anului

Next post

Polițiștii canadieni vor să treacă la motociclete adventure

No Comment

Leave a reply