Home»Noutati»Diverse»Chinezii au vrut să cumpere Fiat Chrysler

Chinezii au vrut să cumpere Fiat Chrysler

0
Shares
Pinterest Google+

Fiat Chrysler Automobiles, consorțiul italo-american care deține marcile Jeep, Chrysler, Fiat, Alfa Romeo și altele a fost subiect de negociere pentru mai mulți producători de automobile din China.

Este cunoscut faptul că americanii își caută un partener care să-i susțină dezvoltarea pe termen lung, dar se pare că ofertele primite de la chinezi nu i-au încântat pe cei de la FCA. Potrivit mai multor surse care preting că sunt apropiate de discuții, oferta chinezilor a fost cu puțin mai mare decât valoarea estimată pe piață a întregului concern.

Aparent, propunerea nu a fost suficient de atractivă, așa că discuțiile au fost sistate amiabil. Chinezii aveau ocazia să abordeze un conglomerat auto care derulează activități pe întreg mapamondul și este recunoscut în toată lumea pentru anumite produse din ofertă, cum ar fi Jeep Wrangler sau Dodge Charger.

Evident, modelele vândute în Europa sunt și ele celebre în lume, iar afaceriștii asiatici știu asta. Cu toate acestea, se pare că oferta lor nu a fost suficient de generoasă pentru grupul care deține Fiat Chrysler Automobiles.

Previous post

Aproape camion: Ram 3500 HD poate tracta 13.608 kg

Next post

A apărut ediția august-septembrie a revistei 4x4 adventure!

No Comment

Leave a reply