Home»Noutati»Chery s-a relansat în Europa cu un SUV hibrid plug-in: Exceed TX

Chery s-a relansat în Europa cu un SUV hibrid plug-in: Exceed TX

0
Shares
Pinterest Google+

Chery Exceed TX este propunerea mărcii chinezești pentru relasarea sa pe piața din Europa.

Este deja a treia încercare a celor de la Chery la debutul pe Bătrânul Continent, iar primele două tentative au venit sub marcă proprie și cu numele Qoros. Ambele au eșuat pe fondul rezultatelor slabe obținute la testele de siguranță organizate de EuroNCAP, care au speriat potențialii clienți.

Între timp, cei de la Chery speră să reușească din cea de-a treia încercare și să livreze un model care să corespundă cu noua lor filozofie de design, numită „Life în Motion.” Produsul vine cu un sistem de propulsie compus dintr-un motor de 1.5 litri, alimentat cu benzină, care livrează 150 CP și este asistat de o unitate electrică de 115 CP.

Exceed TX are tracțiune integrală și ar trebui să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 6 secunde. Viteza maximă va fi de 200 km/h, dar mai interesantă este autonomia în modul electric, care este declarată la 70 de kilometri. Tot în modul 100% electric, Exceed TX va putea să atingă 120 km/h.

Nu este clar în acest moment dacă va fi oferit și în România, dar așteptăm să vedem dacă va fi un importator sau un dealer interesat să vândă acest model.

Previous post

Opel Grandland X și Insignia Country Tourer au debutat la Frankfurt

Next post

Trofeul Duster 2017: O zi lungă de aventură la Sărata Monteoru

No Comment

Leave a reply