Home»Noutati»Celebrul Picnic Dacia va avea loc și în România

Celebrul Picnic Dacia va avea loc și în România

0
Shares
Pinterest Google+

Dacia va organiza în România prima ediție a picnicului dedicat clienților, un eveniment devenit tradiție în Franța.

Constructorul din Mioveni a ales să trimită invitații unor clienți prin e-mail, iar aceștia pot să cofirme participarea până în data de 6 iulie 2017 pentru evenimentul organizat sâmbătă, 8 iulie 2017.

Fiindcă vânzările acestei mărci au fost numeroase, nu era suficient nici măcar un stadion pentru a găzdui toți clienții sau a permite intrarea liberă la întâlnirea numită Lumea Dacia. Astfel, un număr limitat de persoane a primit o invitație de înscriere, care trebuie confirmată apoi prin site-ul dedicat.

Dacă ești printre cei care au primit asemenea mesaje de la producătorul din Mioveni, te sfătuim să răspunzi afirmativ și să vii la eveniment. Întâlnirea este organizată după modelul Grand Pique-nique DACIA, o întrunire cu clienții din Franța organizată anual în Hexagon. Regulile de participare sunt la fel de stricte și acolo.

Proprietarii care au invitație și au răspuns favorabil la aceasta nu trebuie să achite nimic pentru a participa. Atenție, însă, la parcare, pentru că locurile disponibile sunt limitate. Vom participa și noi la această întâlnire, de unde ne vom întoarce cu impresii la cald.

Previous post

BMW X2 a fost deconspirat: iată primele imagini neoficiale

Next post

Volvo a decis: nicio mașină fără motor electric după 2019

1 Comment

  1. […] a organizat în acest weekend o întâlnire cu posesorii modelelor sale. Peste 1.000 de persoane au fost prezente la evenimentul inspirat din […]

Leave a reply