Home»Noutati»Diverse»Cel mai tare cadou: un card cu care îți cumperi un Defender personalizat

Cel mai tare cadou: un card cu care îți cumperi un Defender personalizat

0
Shares
Pinterest Google+

Carduri de cadou nu sunt întotdeauna cea mai bună alegere pentru un dar, însă există și excepții notabile pentru cei înstăriți.

Una dintre ele vine de la East Coast Defender, o echipă specializată în modificarea off-roaderelor create de marca britanică. V-am mai povestit despre East Coast Defender, așa că ar trebui să știți despre acest atelier de tuning care ne depășește posibilitățile materiale, însă ne inspiră pentru diferite proiecte.

Ei bine, ei pun la bătaie 50 de carduri cadou, care pot fi plătite printr-un avans de 100.000 de dolari și alți 100.000 de dolari la finalizarea proiectului. O altă posibilitate este plata în rate pe parcursul a 18 luni. Vă întrebați, probabil, despre ce este vorba. Poți să îi faci cadou cuiva un asemenea card, cu care îți poți cumpăra un Defender custom de la East Coast Defender.

Nu este un Defender făcut deja, ci unul personalizat după placul celui care a primit cardul cadou, ceea ce este o surpriză plăcută pentru oricine îl primește. În lume vor fi 50 de persoane care se vor bucura de această surpriză. Sperăm să vedem și proiectele finalizate, ceea ce ne va aduce încă 50 de materiale despre creațiile East Coast Defender.

Previous post

BMW X7 ar putea primi un frate mai scump: X8

Next post

Brabus 850 Buscemi Edition - 410.000 euro pentru un G63 modificat

No Comment

Leave a reply