Home»Noutati»Cel mai scump SUV din lume: Karlmann King

Cel mai scump SUV din lume: Karlmann King

0
Shares
Pinterest Google+

Karlmann King este numele celui mai scump SUV din lume, un produs al companiei chineze IAT.

Producătorul cere două milioane de dolari pentru varianta de bază, dar cei interesați de un model blindat trebuie să plătească aproximativ 3.8 milioane de dolari. Doar nouă exemplare vor fi construite, așa că amatorii ar trebui să se grăbească.

Înainte să mergeți la o agenție a Loteriei Române, trebuie să vă spunem că SUV-ul lat de 2.5 metri și cu o masă de șase tone este bazat pe platforma lui Ford F-550 și are în continuare motorul V10 de 6.8 litri al acestuia. Unitatea ar dezvolta aproximativ 400 CP în urma unor modificări, dar viteza maximă este de numai 140 km/h din cauza masei ridicate.

Interiorul acestui model este cu adevărat impresionant, pentru că este personalizabil și include un espresor, frigider, tablete care ies din scaune și chiar și un televizor retractabil cu ecran plat. Atenția la detalii pare să fie la nivelul prețului, dar tot ni se pare exagerat de scump un asemenea model.

Va fi oferită și o variantă cu șase locuri și șase portiere, dar aceasta face parte tot din lotul de nouă exemplare. Design-ul este cu singuranță interesant, dar nu putem să ne decidem dacă ne place sau dacă este exagerat și nepotrivit.

Previous post

BMW X7 încă n-a debutat, dar nemții se gândesc deja la X8

Next post

Dacia Duster facelift va primi o rechemare în service pentru 1.826 unități

No Comment

Leave a reply