Home»Noutati»Auto»„Cea mai puternică semnatură din lume” – Join The Pact in Romania

„Cea mai puternică semnatură din lume” – Join The Pact in Romania

0
Shares
Pinterest Google+

Campania de responsabilizare Johnnie Walker a revenit în România sâmbăta trecută. Mesajul campaniei, aceala de a nu te urca la volan după ce ai consumat băuturi alcoolice, a fost transmis în cadrul unui eveniment spectaculos și antrenant ce a avut loc în parcarea Baneasa Shopping City.

Atmosfera a fost întreținută de dinamica sutelor de cai putere a unui Mercedes-Benz C63 AMG de pe circuit și participarea spumoasa a unui cerc exclusivist de vedete. Aceștia au luat, pe rând, locul „copilotului” alături de dublul Campion de Formula 1 Mika Häkkinen într-o serie de curse spectaculoase.

„Cea mai puternică semnatură din lume” – inițialele MH au fost marcate pe pista de asfalt într-o demonstrație uluitoare de precizie și control, executată de legenda motorsportului.

Printre cei câțiva norocoși, care au avut șansa de a se afla pe circuit alături de Mika Häkkinen și de a fi martorii tehnicilor impresionante de precizie și control s-au numărat: Alexandra Stan, Loredana, Lucian Mândruță, Cabral, Maria Coman, Sabina Iosub, Maria Linda, Adrian Maniuțiu, Roxana Ciuhulescu și Mihai Leu. Fiecare dintre aceștia au semnat pactul, lucru pe care îl poți face și tu aici.

Previous post

Ariel Nomad în adevăratul test!

Next post

Danube Delta Rally® se aliniază normelor de securitate FIA

No Comment

Leave a reply