Home»Noutati»Diverse»Cea mai mare flotă de mașini hibride plug-in BMW livrată în România

Cea mai mare flotă de mașini hibride plug-in BMW livrată în România

0
Shares
Pinterest Google+

BMW 225xe iPerformance a format cea mai mare flotă de vehicule hibride plug-in livrată până acum de un dealer Automobile Bavaria Group în țara noastră.

Este o flotă record în materie de volum pentru acest tip de vehicul, iar importatorul producătorului bavarez este mândru că a realizat livrarea către o companie care are capital 100% românesc. Vorbim despre Teaha Management Consulting, cea mai mare societate de consultanță financiar-contabilă cu capital integral românesc.

Livrarea a fost efectuată pe finalul anului 2017, dar cei de la BMW ne-au anunțat abia acum de acest rezultat, după ce au putut să își confirme cifrele. Se pare că unul din trei automobile electrice și hibride plug-in înmatriculate în România până în luna noiembrie a lui 2017 poartă sigla BMW.

Aceeași marcă s-a mândrit în 2017 cu livrarea a peste 100.000 de autovehicule hibride plug-in și electrice la nivel global, un rezultat care i-a făcut pe nemți să își ilumineze celebrul sediu din Munchen, clădirea Vierzylinder, în albastru pentru a imita aspectul a patru baterii.

BMW 225xe iPerformance este un crossover cu tracțiune integrală. Acesta are un motor electric pe puntea spate, care angrenează roțile posterioare, în timp ce o motorizare turbo se ocupă de roțile din față. Conform cifrelor NEDC, consumul mixt al lui BMW 225xe este situat între 2.0 și 2.1 litri la sută în funcție de echipare și anvelope, în timp ce emisiile de CO2 se încadrează intre 46 și 49 de grame pe kilometru.

Previous post

Încă un concept de SUV din China: Byton - autonom și 100% electric

Next post

S-a lăsat ghidat de GPS și de doi români și a ajuns să facă off-road cu Tesla Model S

No Comment

Leave a reply