Home»Noutati»Auto»Carcasă de GoPro, la pachet cu o Toyota Tacoma

Carcasă de GoPro, la pachet cu o Toyota Tacoma

0
Shares
Pinterest Google+

În minutele următoare vă rugăm să faceți un exercițiu de imaginație. Să spunem că ne aflăm undeva la începutul anilor ’90 când camerele video de dimensiuni rezonabile abia își făceau apariția la noi în țară. Acum, trebuie să vă gândiți cât de greu era să înregistrezi o aventură în natură cu o astfel de cameră. Derulăm puțin și ajunge la era noastră sau mai bine zis la era GoPro. Mulțumită acestui action camera, orice întâmplare, ieșire în off-road sau eveniment poate fi înregistrat la o calitate foarte bună fără prea multe bătăi de cap.

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, Toyota a declarat că pe viitoarea generație a pick-upului Takoma va instala și o carcasă dedicată GoPro-ului. Aceasta va fi poziționată în dreapta oglinzii centrale astfel încât șoferul să nu fie jenat, iar cadrele să surprindă tot.

Acum nu știm dacă lumea va prefera Toyota Takoma în detrimentul unui Chevrolet sau al unui Ford doar pentru că există posibilitatea instalării unui suport de GoPro. De asemenea, nu știm nici dacă lumea va aprecia acest sistem gândit de niponi.

Un lucru este însă cert. Ne îndreptăm către o lume în care pozele încep să piardă din cota de piață, iar clipurile video acaparează din ce în ce mai mult sufletele noastre.

Previous post

Mercedes-Benz confirmă faptul că viitorul pick-up va fi cu adevărat premium

Next post

Dusterul va avea automată cu dublu ambreiaj pe motorizarea diesel

No Comment

Leave a reply