Home»Off-road»Etape de campionat»Campionatul Național de Off-Road: Etapa a șasea se ține la Slănic

Campionatul Național de Off-Road: Etapa a șasea se ține la Slănic

0
Shares
Pinterest Google+

Cea de-a șasea etapă din sezonul 2017 aCampionatului Național de Off-Road va avea loc în weekend-ul 21-24 Septembrie 2017.

Concursul se derulează în județul Prahova, la Slănic și este organizat de Clubul T44. 

Concurenții și mașinile lor vor concura în trei cateogrii: Standard A și B, Open și Extrem. Acestea au fost stabilite conform regulamentului în vigoare în CN de Off Road. Înscrierea și verificarea tehnică au loc Joi, 21 septembrie 2017. Startul este dat Vineri, 22 septembrie 2017, la ora 9:45.

Sâmbătă au loc celelalte probe, cu pornire de la ora 10:00. Tot pe 23 septembrie 2017 se ține și petrecerea, dar campionii fiecărei clase sunt premiați Duminică, începând cu ora 10:30.

Participarea la clasa standard costă 300 de lei, pe când la open trebuie să plătiți 400 de lei. Cei care aleargă la clasa extrem au de plată 500 de lei pentru înscriere. Dacă vreți să alergați doar la superspeciala de Trial, vă costă 150 de lei.

Există și varianta all inclusive, care include taxa sportivă, cazare, masa și participarea la Petrecerea de final a T44 Trophy. Prețul pleacă de la 750 de lei pentru clasa standard și ajunge la 950 de lei pentru clasa extrem la all-inclusive. Pentru un însoțitor, taxa este de 500 de lei și include masă, cazare și accesul la petrecere.

Însă, dacă vreți să veniți doar la petrecere și să vă descurcați singuri cu masa și cazarea, trebuie să achitați 150 de lei. Există posibilitatea plății acestor taxe prin transfer bancar sau la Secretariatul competiției. În cazul din urmă, se acceptă plata în numerar.

Revista 4×4 adventure este partener media al acestui eveniment.

Previous post

BMW X7 iPerformance Concept anticipează viitorul X7

Next post

Range Rover Velar a fost lansat în România și pleacă de la 59.380 euro

No Comment

Leave a reply