Home»Noutati»Buick vrea să lanseze SUV-uri electrice

Buick vrea să lanseze SUV-uri electrice

0
Shares
Pinterest Google+

Buick va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai un concept numit Enspire, un SUV electric.

Modelul este expus sub titulatura de concept, dar este un prototip apropiat de serie. Cei de la General Motors au deja tehnologia necesară pentru a lansa un vehicul electric, însă nu au făcut acest lucru și pentru marca Buick. Între timp, cei de la Buick se bucură de o popularitate peste așteptări în China, cea mai mare piață auto din lume, dar tot acolo sunt dorite modelele hibride și electrice mai mult decât pe alte piețe.

Tocmai de aceea, Buick va oferi în viitorul apropiat și modele electrice, iar primul dintre acestea ar putea să fie un SUV inspirat de conceptul Enspire. Buick ar putea să nu ofere viitorul său SUV electric pe piață din SUA, ceea ce ar putea fi o surpriză pentru clienții americani, însă ar fi normal având în vedere așteptările clienților chinezi în raport cu ceea ce doresc omologii lor din SUA.

Europenii nu vor primi modele Buick prea curând, deoarece marca americană nu a fost oferită oficial pe Bătrânul Continent. Mai mult decât atât, tehnologia expusă pe acest model ar putea să nu ajungă în Europa, deoarece General Motors a decis să se retragă de pe acest continent după ce a vândut marca Opel francezilor de la PSA Peugeot-Citroen.

Previous post

Mai rar decât trifoiul cu patru foi: Mitsubishi Pajero Evolution

Next post

Lada Niva 4x4 primește o opțiune neașteptată

No Comment

Leave a reply