Home»Noutati»Buick Enspire Concept: SUV electric cu 550 CP

Buick Enspire Concept: SUV electric cu 550 CP

0
Shares
Pinterest Google+

Buick Enspire este un concept prezentat de marca americană la Salonul Auto de la Beijing. Modelul este un SUV 100% electric care dezvoltă 550 CP.

Deși nu planifică un model de serie inspirat direct din Enspire, Buick a vrut să arate lumii viitoarea direcție de design a mărcii, dar și viitoarele soluții de mobilitate ale companiei americane. Este destul de clar că anumite linii prezente pe acest exponat vor ajunge în producția de serie, însă nu știm încă detalii clare despre sistemul de propulsie.

Accelerația de la 0 la 100 km/h este realizată în mai puțin de patru secunde, în timp ce autonomia este estimată la 595 kilometri. Pentru moment, nu avem o confirmare oficială de lansare a unei variante de producție, dar cei de la Buick ar trebui să se grăbească dacă vor să concureze cu cei de la Tesla și al lor Model X.

Cei de la Buick nu au specificat câte motoare electrice folosește acest model, dar este probabil să aibă două asemenea unități care să ajungă să ofere 550 CP în total. Sistemul suportă atât încărcare wireless, cât și încărcare rapidă de la o priză dedicată. Bateria de capacitate neprecizată poate să ajungă la 80% din capacitate în doar 40 de minute.

Previous post

A apărut numărul 20 al revistei 4x4 adventure!

Next post

Nissan cere ajutorul fanilor pentru design-ul lui Armada Mountain Patrol

No Comment

Leave a reply