Home»Noutati»Brabus modifică Mercedes-AMG GLS63 S

Brabus modifică Mercedes-AMG GLS63 S

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-AMG GLC63 S a primit un pachet de tuning de la specialiștii de la Brabus.

Cel mai recent pachet al nemților crește puterea motorului V8 biturbo de 510 CP și 700 Nm. Plecând de la această bază, Brabus a instalat pachetul numit PowerXtra B40 600. După cum îi spune și numele, pachetul aduce 600 CP. Puterea maximă este atinsă la 5.800 rpm, în timp ce cuplul maxim, de 800 Nm, este asigurat între 1.750 și 4.500 rpm.

Plaja de turații pe care este oferit cuplul maxim este generoasă și asigură atingerea unui sprint 0-100 km/h în 3.6 secunde. Diferența față de standard este de 0.2 secunde. Viteza maximă este limitată la 300 kmh.

Evacuarea integrează un mod de ajuns acasă, care să limiteze decibelii pentru a nu deranja vecinii. Suspensia vine și ea cu o setare specială, dar aceasta este permanentă și reduce garda la sol cu 30 de milimetri.

În materie de exterior, pachetul Brabus aduce elemente din fibră de carbon, jante cu diametrul între 19 și 22 de inch și posibilitatea comandării de pneuri de performanță de la trei producători diferiți: Yokohama, Continental și Pirelli.

Interiorul poate fi personalizat cu o tapițerie dedicată și include Alcantara și piele, precum și ornamente din aluminiu. Toate dotările gândite de Brabus sunt disponibile și pe Mercedes-AMG GLS 63S Coupe.

Previous post

Participare românească la raliul Amul-Hazar 2018

Next post

Schimbare dramatică de legislație pentru mașinile cu volanul pe dreapta

No Comment

Leave a reply