Home»Noutati»Brabus Adventure 4×4²: Un kit de tuning pentru G-Class-ul ieșit din producție

Brabus Adventure 4×4²: Un kit de tuning pentru G-Class-ul ieșit din producție

0
Shares
Pinterest Google+

Deși G-Class a primit o nouă generație, nemții de la Brabus încă nu au terminat de modificat precedentul model.

Cel mai recent proiect al acestora se concentrează pe G500 4×4² și se numește Adventure 4×4². În mod evident, pachetul ne-a atras atenția, așa că am vrut să vedem ce se mai poate face la un G500 modificat din fabrică pentru off-road. Cei de la Brabus l-au echipat întâi cu mai multe ornamente din fibră de carbon.

Vorbim despre numeroase ornamente exterioare, dar și componente cu rol funcțional, cum ar fi fantele de aerisire de pe capotă, capacul roții de rezervă și cele două snorkel-uri. Sub praguri se ascunde un set de trepte mobile care ajută pasagerii să urce la bord mai ușor.

Plafonul a primit o bandă de LED-uri și mai multe lumini suplimentare în spate, iar acesta integrează și un portbagaj exterior cu tot cu cele necesare pentru amararea mărfii. Bara față a primit un troliu pentru a-l asista pe Brabus Adventure să iasă la liman din orice situație, dacă are de ce să fie legat, desigur.

Interiorul este îmbrăcat complet în piele, iar consola centrală are un panou de control suplimentar pentru a permite schimbarea răspunsului suspensiei. Motorizarea V8 4.0 biturbo a fost înlocuită cu o unitate Mercedes-AMG, cu aceeași configurație, dar cu 550 CP și 800 Nm, cuplată unei transmisii automate cu șapte trepte. Accelerarea de la 0 la 100 km/h este realizată în 6.7 secunde.

În caz că erați curioși, noul Brabus Adventure 4×4² costă 540.242 euro în Germania, semnificativ mai mult față de prețul unui G500 4×4² înainte de ieșirea din producție.

Previous post

Rolls-Royce Cullinan a debutat oficial: 571 CP și 850 Nm

Next post

Nissan Rogue For Solo: Visul oricărui fan Star Wars

No Comment

Leave a reply