Home»Noutati»Brabus 850 Buscemi Edition – 410.000 euro pentru un G63 modificat

Brabus 850 Buscemi Edition – 410.000 euro pentru un G63 modificat

0
Shares
Pinterest Google+

Brabus, compania germană specializată în modificarea modelelor Mercedes-Benz și Smart, a prezentat o nouă variantă a lui Mercedes-AMG G63.

Vorbim despre Brabus 850 Buscemi Edition, un model cu 838 CP care costă 410.000 de euro fără TVA. Designerul Jon Buscemi din California a dat numele acestei versiuni, la care s-a implicat activ pe partea estetică. El este responsabil pentru două perechi de încălțăminte sport care se potrivesc de minune cu design-ul exterior al acestui model, iar fiecare client primește un set de bagaje din trei piese din cea mai recentă colecție creată de acesta împreuna cu Brabus.

Revenind la automobilul din imaginile de mai jos, motorul său a urcat la 838 CP și la un cuplu maxim de 1.450 Nm. În ciuda celor 2.5 tone din talon, Brabus 850 poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar patru secunde și are o viteza maximă limitată electronic la 260 km/h. Această limitare vine pentru protecția anvelopelor care sunt montate pe jante de 23 de inch, care sunt imense până și pentru G-Class.

Caroseria este neagră, iar farurile cu xenon au și ele interiorul fumuriu. Aripile laterlae sunt mai late, iar plafonul prezintă un set de lumini LED suplimentare. În esență, întreg exteriorul acestui model a fost modificat, iar lucrurile nu s-au oprit aici, pentru că același tratament a fost aplicat și la interior.

Mai mult decât atât, plafonul vine cu fibră optică pentru a imita un cer plin de stele. Opțiunea se numește plafon Starlight. Fibrele optice pot să afișeze mai multe culori și sunt legate la sistemul de iluminare ambientală.

Previous post

Cel mai tare cadou: un card cu care îți cumperi un Defender personalizat

Next post

Tesla a prezentat un camion electric: 0-96 km/h în cinci secunde

No Comment

Leave a reply