Home»Noutati»Auto»Bob Lutz s-a apucat să asambleze Hummer H1. Le vinde în China

Bob Lutz s-a apucat să asambleze Hummer H1. Le vinde în China

0
Shares
Pinterest Google+

Bob Lutz, fostul om de nădejde din cadrul General Motors, a stat în umbră pentru o perioadă destul de lungă. Dar acesta a revenit cu o veste extrem de interesantă. Acesta a pus la punct o afacere prin care asamblează modele Hummer H1 și pe care le comercializează în China, Orientul Mijlociu, Europa și Africa.

Pentru că General Motors încă deține marca înregistrată Hummer, vehiculele sunt comercializate sub denumirea de Humvee C-Series. În prezent, vehiculele sunt asamblate la unzina VLF Automotive din Auburn Hills, Michigan.

Până la finalul anului, compania ar urma să asambleze peste 100 de exemplare Humvee C-Series, iar toate acestea sunt deja arvunite de oameni înstăriți din China. Debutul lui Humvee C-Series a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Estetic, modelul este aproape identic cu Hummer H1. Sub capotă poate fi dotat fie cu motorul V8 diesel de 6,5 litri care produce 190 CP, 205 CP sau 250 de cai. Un benzinar V8 de 6,2 litri este disponibil și dezvoltă 430 de cai putere.

Previous post

SsangYong Baja 500 Romania - Clasament final

Next post

Duster fără airbag-uri și ABS, într-un test de siguranță - Video

No Comment

Leave a reply