Home»Noutati»BMW X7 iPerformance Concept anticipează viitorul X7

BMW X7 iPerformance Concept anticipează viitorul X7

0
Shares
Pinterest Google+

BMW X7 va deveni cel mai mare SUV al mărcii din Munchen. El este anticipat de conceptul X7 iPerformance.

Exemplarul care va sosi la Salonul Auto de la Frankfurt este masiv, iar anumite trăsături de design ale sale nu îl fac mai mic. Una dintre ele este grila frontală, care este o variantă supradimensionată a celebrilor „rinichi” ai mărcii bavareze. Nu este clar pentru moment dacă va intra în producție în această formă, dar mulți pasionati ai mărcii speră că nu se va întâmpla asta.

Nici jantele din aliaj de dimensiuni mari nu vor intra în producție în această formă. Interiorul este futurist, dar vine și cu elemente care sunt familiare fanilor BMW. Evident, nu toate componentele vizibile se vor regăsi pe modelul de producție.

Acest concept vine și cu un sistem de propulsie hibrid plug-in, care este așteptat să intre în fabricație. Gama va include și motorizări convenționale, atât în variante alimentate cu benzină, cât și cu unitați diesel.

Previous post

Bollinger B1 a fost gândit și într-o variantă cu patru uși, tot electrică

Next post

Campionatul Național de Off-Road: Etapa a șasea se ține la Slănic

2 Comments

  1. […] anticipat de conceptul X7 iPerformance ar putea să-și împrumute platforma pentru un model numit X8. Pentru moment, este doar o […]

  2. […] nivel estetic, noul X5 ne duce cu gândul la conceptul X7 iPerformance prin grila frontală, în timp ce profilul nu reprezintă un salt dramatic de la actualul model, ci […]

Leave a reply