Home»Tehnica»Proiecte custom»BMW X6M primește un kit de 800 CP de la Manhart

BMW X6M primește un kit de 800 CP de la Manhart

0
Shares
Pinterest Google+

BMW X6 nu este un SUV pentru toată lumea, iar el nu poate fi considerat unul dintre automobilele iubite din acest segment.

În ciuda acestei situații, modelul german poate fi interesant de condus pe șosea, iar tunerii au profitat de acest lucru, oferind numeroase pachete pentru varianta de performanță a lui X6, care poartă sufixul M. Dacă în trecut era imposibil să te gândești la un SUV de la BMW, fără să mai vorbim despre un SUV care să poarte din fabrică sigla diviziei de performanță a mărcii din Munchen, lucrurile s-au schimbat de ceva vreme și a devenit ceva obișnuit chiar și un X6 M.

Tunerii de la Manhart au propus un pachet de modificări pentru X6, care îi duc motorul V8 de 4.4 litri la 823 CP și 1.100 Nm. Valorile sunt impresionante oricum le-ai privi, iar acestea îl pot face chiar și pe noul M5, cu 600 CP, să pară lent prin comparație.

Specialiștii de la Manhart nu au precizat care va fi îmbunătățirea adusă de pachetul lor la nivelul accelerației sau a vitezei maxime. Însă, este evident că MHX6 800 este semnificativ mai rapid decât cea mai performantă variantă a lui X6.

Lista de modificări este completată de un pachet estetic exterior și de câteva ornamente dedicate la interior. Oricum, X6 nu poate fi considerat un automobil cu un design subtil, așa că tunerii nu au avut prea mult de lucru la transformarea modelului M în ceva diferit față de varianta de fabrică.

Previous post

Toyota FJ Cruiser se pregătește să iasă din producție

Next post

Mercedes-Benz X-Class este criticat de un oficial BMW: "este îngrozitor"

No Comment

Leave a reply