Home»Noutati»BMW X5 are o nouă generație: fotografii și informații oficiale

BMW X5 are o nouă generație: fotografii și informații oficiale

0
Shares
Pinterest Google+

BMW X5 are o nouă generație, iar aceasta vine cu o serie de noutăți pentru marca din Munchen.

Una dintre ele este o suspensie pneumatică oferită opțional pentru ambele punți, precum și un sistem de direcție integrală oferit în premieră pentru acest model. Totodată, X5 poate fi comandat și cu un pachet de off-road, această opțiune nemaifiind oferită în această gamă. În plus, X5 va fi oferit și cu jante de 22 inch, o noutate pentru această gamă.

Ceasurile de bord cu afișaj digital pot fi personalizate pentru a fi pe placul șoferului, iar sistemul multimedia a fost și el îmbunătățit. În ceea ce privește dimensiunile, ampatamentul a crescut cu 42 mm, lățimea a crescut cu 66 mm, iar înălțimea a crescut și ea subtil, atingând acum 1,745 mm. Farurile LED sunt standard, iar opțional pot fi comandate faruri adaptive cu laser.

În materie de motorizări, gama X5 va avea un V8 alimentat cu benzină oferit doar în SUA, pe când europenii vor putea să se bucure de M50d. Adică un motor cu șase cilindri în linie și patru turbosuflante, care oferă acum 400 CP și 760 Nm, în timp ce are un consum mixt declarat cuprins între 6.8 și 7.2 litri la sută. Există încă două motoare cu șase cilindri în gamă la momentul lansării, iar gama X5 va primi ulterior și o variantă hibridă plug-in, urmașul lui 40e.

La nivel estetic, noul X5 ne duce cu gândul la conceptul X7 iPerformance prin grila frontală, în timp ce profilul nu reprezintă un salt dramatic de la actualul model, ci mai degrabă o evoluție normală într-o gamă. Nu putem spune același lucru și despre posterior, care ne aduce o nouă siluetă pentru stopuri, care amintește de actualul Seria 7, cu mici influențe de la alte concepte de SUV-uri de la BMW.

În orice caz, noul X5 va fi disponibil în showroom-uri începând cu luna noiembrie a anului 2018. 

Previous post

Hyundai Kona a primit deja 20.000 de comenzi într-o țară

Next post

Studiu: Motorizările diesel Euro 6 încă nu sunt "curate"

No Comment

Leave a reply