Home»Noutati»BMW X3 va fi primul SUV electric al mărcii și vine în 2020

BMW X3 va fi primul SUV electric al mărcii și vine în 2020

0
Shares
Pinterest Google+

BMW X3 a fost ales să fie primul SUV electric al producătorului cu sediul în Munchen.

Vorbim despre proaspăt-lansatul X3, un model care va intra în curând pe piață, dar va primi versiune electrică abia peste câțiva ani. Potrivit concernului german, două fabrici ale grupului se vor ocupa de producția sistemelor de propulsie electrice: Landshut și Dingolfing.

Sistemele rezultate vor echipa modelul X3 și un automobil electric din gama MINI, care va fi construit în Regatul Unit. Astfel, costurile dezvoltării acestor configurații vor fi reduse, iar germanii vor avea o șansă mai bună la profit cu fiecare exemplar vândut.

Primul X3 electric ar urma să fie construit pe linia de producție alături de frații săi în jurul anului 2020. Probabil că va ajunge pe străzile din România în 2021, când țara noastră ar trebui să fie mai pregătită pentru acest gen de vehicule. Fratele său mai mic, i3, este deja pe drumurile de la noi și încearcă să schimbe mentalități.

Previous post

Întrecere vintage în noroi: BMW 325ix vs tancul Leopard

Next post

Ford F-150 Police Responder intră în dotarea poliției americane

1 Comment

  1. […] aceste modele electrice va fi și un SUV, care va fi bazat pe X3. Știm deja acest lucru, a fost confirmat de oficialii mărcii, iar modelul va avea și un […]

Leave a reply