Home»Noutati»BMW X2 a fost lansat. Varianta entry-level pleacă cu 190 CP

BMW X2 a fost lansat. Varianta entry-level pleacă cu 190 CP

0
Shares
Pinterest Google+

BMW X2 a fost prezentat la scurtă vreme de la apariția sa “neoficială” pe internet. Modelul german este un SAC, adică un Sports Activity Coupe.

În spatele denumirii pompoase se ascunde fratele cu trăsături de coupe al lui BMW X1. Cele două modele împart platforma UKL, cu motor transversal și configurație bazată în esență pe un format cu tracțiune față. Interiorul este și el comun, iar anumite trăsături de design și forme sunt și ele ușor de recunoscut.

Remarcăm apariția siglei BMW și pe profilul acestui model, o raritate pentru această marcă. Însă, clienții primei serii se vor bucura de cei 190 CP oferiți încă de la cea mai puțin puternică versiune. Cel mai performant X2 oferit la lansare anunță 228 CP. Suficient, spunem noi, pentru această clasă și fără vreun sufix al unei divizii de performanță.

Previous post

Mitsubishi e-Evolution Concept a fost dezvelit în Tokyo

Next post

Yamaha Cross Hub Concept ne arată un pick-up ca în povești

2 Comments

  1. […] BMW X2, cel mai mic Sports Activity Coupe din gama bavarezilor, ar putea primi și o motorizare de 300 CP. […]

  2. […] german este oferit cu două diesel-uri sau cu o motorizare alimentată cu benzină și oferă minimum 190 CP. Varianta cea mai ieftină vine chiar cu mai multă putere, respectiv 192 CP, valoare care îl […]

Leave a reply