Home»Noutati»BMW X2 a fost deconspirat: iată primele imagini neoficiale

BMW X2 a fost deconspirat: iată primele imagini neoficiale

0
Shares
Pinterest Google+

BMW X2 este numele fratelui coupe al lui X1. Modelul este programat pentru debut la Salonul Auto de la Frankfurt, dar primele imagini care îi dezvăluie design-ul au ajuns deja pe internet.

Sports Activity Coupe-ul german arată așa cum ne-am fi așteptat, pentru că designerii BMW au mers pe un aspect cât mai apropiat de cel al conceptului X2. La fel ca X1, fratele său de dimensiuni comparabile, X2 este bazat pe platforma tehnică UKL. Aceasta din urmă se regăsește și în gama MINI și are motoare transversale.

Configurația de bază implică tracțiune față, dar există mai multe variante cu sistem de tracțiune integrală. Platforma technică a acestui model se mai găsește și sub caroseria lui Seria 2 Active Tourer, un model care este deja oferit și în variantă hibridă plug-in. Aceasta din urmă poate fi încărcată de la priză pentru a îmbunătăți consumul de carburant.

În anumite situații, tractiunea integrală este posibilă și cu hibridul plug-in bazat pe această platformă, dar fără ca motorul cu ardere internă să angreneze roțile din spate. Secretul său este un motor electric montat la nivelul punții spate, care se ocupă de această sarcină atunci când senzorii îi solicită prezența.

Debutul comercial are loc in 2018, an în care ne putem aștepta să vedem destule X2-uri pe drumurile mioritice.

Previous post

Ford F-150 îmbracă o uniformă pentru o cauză caritabilă

Next post

Celebrul Picnic Dacia va avea loc și în România

No Comment

Leave a reply