Home»Noutati»Diverse»BMW Pick-up Concept – un studiu independent de design

BMW Pick-up Concept – un studiu independent de design

0
Shares
Pinterest Google+

BMW încă n-a intrat pe segmentul pick-up-urilor, însă compania pare să plănuiască o asemenea lansare.

Un designer din Coreea de Sud, Taekang Lee, a realizat o variantă prelucrată digital a unui potențial pick-up de la BMW. Acesta din urmă este prezentat sub forma de studiu de design, iar el ar putea să aibă un aspect destul de apropiat de potențialul model de serie pregătit peste câțiva ani de BMW.

Dacă am învățat ceva despre industria auto, acel lucru este că producătorii nu vor refuza o nișă pe care o ignorau până de curând, iar SUV-urile sunt cel mai bun exemplu. Înainte de anul 2000, ca să nu vorbim de anii ‘90, numărai pe degete SUV-urile oferite în Europa. Între timp, aproape fiecare producător are cel puțin un asemenea model în ofertă sau mărcar în plan.

Se pare că noua nișă vine sub forma pick-up-urilor premium, care par să fi răsărit ca o exagerare care a prins mai mulți adepți în rândul constructorilor auto. În Statele Unite ale Americii, aceste modele sunt o extensie naturală a gamei, dar în Europa încă vedem pick-up-urile drept vehicule utilitare spartane. Intrarea Mercedes-Benz în segment a schimbat deja acest lucru, însă BMW ar putea insufla un iz de sportivitate în această clasă.

Previous post

Shelby Raptor Baja Edition - 525 CP pe platforma lui F-150

Next post

Hummer-ul H1 electric al lui Schwarzenegger se prezintă

No Comment

Leave a reply