Home»Noutati»Diverse»Beijing BJ40L: atunci când încurci copiuțele de la Mercedes și Jeep

Beijing BJ40L: atunci când încurci copiuțele de la Mercedes și Jeep

0
Shares
Pinterest Google+

Beijing Auto, o companie din China de care probabil n-ai auzit până acum, a lansat varianta restilizată și îmbunătățită a lui BJ40L.

Dacă ai senzația că vezi ceva cunoscut, nu ești singurul, doar că nu este ceea ce pare. Vorbim despre o clonă nefericită de Wrangler și de G-Class, iar întâlnirea celor două modele cu design retro nu este de bun augur dacă se întâmplă în țara cunoscută pentru clonele sale de produse occidentale.

Probabil că n-ar fi arătat bine această clonă oriunde ar fi fost făcută, dar parcă situația este și mai rea atunci când știi că nu se va apropia de niciunul dintre cele două modele pe care le-a copiat.

Oamenii responsabili de dezvoltarea copy-paste a acestui model au prins schimbul de generație al lui G-Class, așa că au integrat elemente de la ambele generații, modelul nou și cel vechi, dar au rămas fideli celor de la Jeep pentru exterior, după cum observăm din imaginile publicate de chinezii de la CarNewsChina.

În materie de dotări de interior, remarcăm o climatizare cu reglare automată, pornirea motorului de la buton, comenzi pe volan, tempomat, unitate multimedia cu ecran tactil și alte detalii inspirate de pe ici, pe colo. În materie de motorizări, chinezii le propun conaționalilor două motoare benzină turbo, de 2.0 și 2.3 litri, care oferă 204 sau 205 CP și cuplate unei transmisii manuale. Probabil că este oferită și o unitate automată.

Nu avem detalii despre punți și despre prezența unui sistem de tracțiune integrală, dar este indicat să nu ne facem speranțe. Vestea cea mai bună? Nu se vinde și la noi.

Previous post

Rabla 2018 a demarat astăzi și primește și microbuze

Next post

Încă o clonă chinezească: K-One, un "GLA" cu propulsie 100% electrică

1 Comment

Leave a reply