Home»Aventura»Prin lume»Aventură cu trei VW Bulli clasice: 20.000 km în trei luni

Aventură cu trei VW Bulli clasice: 20.000 km în trei luni

0
Shares
Pinterest Google+

Volkswagen este o marcă de volum care are o listă lungă de pasionați, iar mulți dintre ei sunt fascinați de modelele clasice ale producatorului german.

Dacă broscuța a pus volanul în mână pentru milioane de oameni de-a lungul timpului, fratele său mai mare este sinonim cu călătoriile și a putut fi văzut, la un moment dat, în camping-urile din întreaga lume.

De data aceasta, povestea este despre Bulli, vândut în milioane de unități peste tot prin lume. Cinci fani Volkswagen din Malezia au plecat de acasă într-o călătorie de peste 20.000 de kilometri, care a avut Germania ca destinație. Scopul lor a fost să ajungă în Hanovra, orașul care găzduiește fabrica responsabilă de producția a multor unități Transporter.

Călătoria lor a durat trei luni și nu s-a încheiat la dealerul Volkswagen care i-a întâmpinat cu brațele deschise. Asiaticii vor să viziteze și alte țări de pe Bătrânul Continent. Planul lor este să participe la diferite acțiuni caritabile și apoi să se întoarcă acasă. Călătorii nu au spus cât vor să petreacă pe drum, dar este evident că nu se grăbesc prea tare. Vă puteți imagina ce povești frumoase le vor rămâne în suflet la mulți ani de la întoarcere.

Previous post

Yamaha lansează un nou motor de barcă, gândit pentru pescari

Next post

Ducati Multistrada Enduro primește o variantă pentru off-road

No Comment

Leave a reply