Home»Noutati»Diverse»AutoItalia Group, reprezentant oficial al mărcii Jeep în România

AutoItalia Group, reprezentant oficial al mărcii Jeep în România

0
Shares
Pinterest Google+

AutoItalia Group începe din această toamnă comercializarea gamei Jeep asigurând în acelaşi timp întreaga gamă de servicii post-vânzare atât pentru noile modele cât şi pentru cele existente deja în exploatare. Reţeaua de concesionari a mărcii Jeep, aflată în continua dezvoltare, cuprinde în prezent 7 showroom-uri: 3 în Bucureşti (Jeep AutoItalia City Gates, AutoItalia Colentina şi AutoPerugia 1 Decembrie), Constanţa, Iaşi, Cluj şi Piteşti.

Scurt istoric:

Jeep a luat naştere în urmă cu 70 de ani când armata S.U.A a solicitat crearea unui automobil modern, cu totul special, care să servească celor mai diverse scopuri în cele mai neprietenoase condiţii. Pe 15 iulie 1941 a fost produs primul Jeep 4×4, un vehicul militar numit Willys Overland, devenit în scurt timp simbol al celui de-al doilea Razboi Mondial.
În 1945 a început producţia de serie a primului autovehicul Jeep pentru uz civil, iar în 1963 a fost lansat Jeep Wagoneer, care poate fi considerat primul SUV. Jeep a vândut pana în prezent peste 15 milioane de vehicule, 6 milioane fiind încă active pe cele mai diverse drumuri din întreaga lume.
Fiat Group a preluat în iunie 2009 grupul american Chrysler şi a inclus în portofoliul său european şi marca Jeep. Alianţa cu Fiat Group a adus mărcii avantaje strategice dar şi avantaje de ordin tehnic materializate prin intorducerea de noi platforme şi noi tehnologii, un bun exemplu fiind noul Jeep Grand Cherokee – primul model Jeep echipat cu un motor turbo diesel de 3.0 litri cu tehnologie Multijet II.

Oferta AutoItalia Group cumprinde:

Jeep Compass echipat cu noul motor de 2.2 litri turbo diesel de 163 CP sau 136 CP. Versiunile disponibile sunt Sport şi Limited iar preţul porneşte de la 25 950 Euro, TVA inclus

Jeep Grand Cherokee cu motorizare turbo diesel V6 3.0 litri şi tehnologie Multijet II, cu 241 sau 190 CP. Nivelurile de echipare sunt Laredo, Limited şi Overland iar preţul porneşte de la 43.000 Euro cu TVA.

Jeep Wrangler şi Jeep Wrangler Unlimited cu noul motor turbo diesel 2.8 litri de 200 CP şi sistem Start&Stop. Cele trei configuraţii disponibile sunt Sport, Sahara şi Rubicon iar preţul porneşte de la 31.500 Euro cu TVA.

Finanţare:

Prin parteneriatul cu Impuls Leasing, AutoItalia Group propune cu ocazia comercializării mărcii Jeep şi o ofertă financiară specială ce constă într-un avans minim de 30% şi 0% dobândă reală pe o perioadă de un an. Oferta intră în vigoare la 1 Octombrie şi este valabilă până la 31 decembrie 2011.

Previous post

Land Rover DC100, un concept ce prefigurează noul Defender

Next post

Range Rover Evoque, disponibil in Romania

No Comment

Leave a reply