Home»Noutati»Diverse»Audi Sport va lansa SUV-uri pentru a finanța viitoarele supercar-uri

Audi Sport va lansa SUV-uri pentru a finanța viitoarele supercar-uri

0
Shares
Pinterest Google+

Audi Sport, divizia mărcii germane responsabilă de creații precum R8, va avea de lansat și vândut mai multe SUV-uri de performanță pentru a finanța viitoarele proiecte.

În ceea ce privește un posibil hypercar de la Audi, șeful acestei divizii, Stephan Winkelmann, a explicat că această carte va trebui să mai stea în pachet și că ar putea sosi doar după numeroase SUV-uri de succes. O bună parte dintre aceste SUV-uri vor fi modele fără modificări de la divizia pe care o conduce fostul șef al Lamborghini, dar câteva vor primi și amprenta echipei de inginer Audi Sport.

Un hypercar aduce un beneficiu de imagine consistent pentru orice marcă, dar asta se întâmplă doar dacă produsul este cu adevărat un etalon în categoria sa. Din moment ce Veyron și Chiron au fost deja inventate, Audi va trebui să joace altă carte pentru un eventual hypercar.

În orice caz, ar trebui să ne așteptăm la un model care ar putea veni cu tehnologie hibridă și va asigura un nivel impresionant al performanțelor dinamice împreună cu eficiență în materie de consum de carburant. Până la acesta, vin multe SUV-uri de la Audi, iar acestea ar trebui să aibă și derivate de performanță dezvoltate de Audi Sport.

Previous post

Mercedes-AMG G63 și G65 primesc o ediție specială de adio

Next post

Ford îl prezintă pe EcoSport facelift. Fabricat în Craiova

No Comment

Leave a reply