Home»Noutati»Auto»Audi R8 – Un singur V10 și quattro revizuit

Audi R8 – Un singur V10 și quattro revizuit

0
Shares
Pinterest Google+

Noua generație Audi R8 a fost prezentată înainte de debutl programat pentru Salonul Auto de la Geneva. La nivel estetic, supercarul german beneficiază de o serie de elemente mult mai agresive și mai sportive comparativ cu vechea generație. Partea frontală a lui R8 este dominată de grila masivă și de blocurile optice cu LED-uri. Pe lista de opționale, clienții vor regăsi noile faruri cu tehnologie laser.

Noul Audi R8 are un interior mult îmbunătățit și preia noul sistem Audi Virtual Cockpit. De asemenea, ecranul de tactil de pe consola centrală beneficiază de noul sistem infotainment MMI.

Sub capotă, R8 va avea parte doar de motorul V10 disponibil în două versiuni de putere. Prima promite 540 CP și 540 Nm, iar cea de-a doua vine cu 610 CP și 560 Nm. Resursele vor fi manageriate de o cutie automată cu 7 rapoarte și de un sistem îmbunătățit de tracțiune intergrală.

Prima versiune de putere promite un sprint 0 – 100 km/h în 3,5 secunde, iar varianta de 610 CP accelerază în același ritm în 3,2 secunde.

Previous post

Mazda6 facelift - Tracțiune integrală pentru Combi și motoare Euro 6

Next post

Jeep Renegade Hard Steel Concept, pregătit pentru Geneva

No Comment

Leave a reply