Home»Noutati»Auto»Audi Q8 Concept a fost expus la Detroit

Audi Q8 Concept a fost expus la Detroit

0
Shares
Pinterest Google+

Salonul Auto de la Detroit a început în forță. Audi a expus conceptul Q8, prototip care în scurt timp va ajunge la stadiul de model de serie. Și când spunem în scurt timp ne gândim la anul 2018.

Audi Q8 Concept este un SUV-coupe care măsoară 5,02 metri în lungime și are un amptament de 3 metri. Exteriorul a fost construit în stilul clasic Audi: grila Singleframe, blocuri optice cu tehnologie Matrix și stopuri OLED. Tot la exterior vedem cum portierele se deschid prin simpla atingere a logo-ului Audi din zona în care un model convențional are mânere.

Audi Q8 Concept are un sistem de propulsie hibrid care integrează un motor pe benzină de 3,0 litri și un alt motor electric. Puterea totală se ridică la 443 de cai, iar cuplul motor ajunge la 700 de Nm. Resursele sunt puse în valoare de o cutie automată cu opt trepte, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5,4 secunde. Viteza maximă a fost limitată electronic la 250 km/h. Pentru că avem în față un model hibrid trebuie să vă spunem că bateria folosită are o capacitate de 17,9 kWh, iar autonomia pur electrică este de 60 de kilometri.

Previous post

Ford F-150 primește un facelift consistent

Next post

Ford Bronco revine! Și e oficial

No Comment

Leave a reply