Home»Noutati»Audi e-Tron Quattro debutează la sfârșit de 2018 cu încărcare wireless

Audi e-Tron Quattro debutează la sfârșit de 2018 cu încărcare wireless

0
Shares
Pinterest Google+

Audi e-Tron Quattro este numele viitorului crossover electric al mărcii germane, iar acesta va debuta pe finalul anului 2018.

Suntem la doar un an distanță de la primul SUV 100% electric de la producătorul din Ingolstadt și aflăm lucruri noi despre acesta cu mult înainte de debutul comercial. Într-un interviu cu americanii de la Car and Driver, șeful departamentului de cercetare și dezvoltare al companiei, Peter Mertens, a anunțat că inginerii din spatele Audi se vor concentra să facă din acest model nava amiral a mărcii.

Varianta standard a lui e-Tron Quattro va avea două motoare electrice, unul pentru fiecare punte, iar nemții vor oferi și un model de performanță, care va beneficia de trei motoare. Avantajul acestei soluții ar fi posibilitatea controlării vitezei cu care se învârt roțile din spate cu o precizie superioară oricărui vehicul convențional, ceea ce va aduce un comportament dinamic de excepție.

Cel puțin două variante de baterii, în materie de capacitate, vor face parte din această ofertă, iar ambele vor suporta standardul fast charging, capabil să asigure până la 80% din capacitate în doar 30 de minute de încărcare.

În plus, sistemul de încărcare inductivă, complet fără cabluri, va fi și el integrat, ceea ce va aduce beneficii în materie de confort pentru clienții care au acces la un asemenea port. Este suficient să-l montezi pe podeaua garajului și să parchezi deasupra sa și încarci mașina electrică peste noapte, fără cabluri. În caz că ar fi fost o problemă să bagi mașina în priză de fiecare dată, dar mai ales util dacă ai uita să faci asta.

Previous post

Tuning cu dureri de retină: BMW X5 6x6 sau 6x4?

Next post

Adi Răduță este campion Est European la clasa MX1 de motocross

No Comment

Leave a reply