Home»Noutati»Aston Martin DBX este pregătit pentru debutul programat în 2019

Aston Martin DBX este pregătit pentru debutul programat în 2019

0
Shares
Pinterest Google+

Aston Martin DBX, primul SUV al mărcii britanice, este pregătit pentru debutul din 2019.

Englezii au finalizat design-ul crossoverului, care ar urma să intre în producție peste aproape doi ani. DBX va fi bazat pe platforma lui DB11, un model sport lansat la începutul acestui an. Deși pare ciudat să construiești un SUV pe platforma unui coupe sportiv, cei de la Aston Martin au gândit din timp acest pas și au dezvoltat o platformă care să suporte mai multe tipuri de caroserii când l-au creat pe DB11.

Ideea unui SUV de la Aston Martin pare a fi o greșeală de strategie, dar faptul că Lamborghini are deja un model confirmat în această direcție, iar cei de la Ferrari pregătesc și ei un crossover în viitor. Practic, englezii se aliniază cu piața pentru a fi pregătiți de cerințele anului 2020.

Bineînțeles, există și riscuri aici, pentru că dezvoltarea unui model care nu va obține rezultatele de vânzari scontate poate fi o greșeală costisitoare pentru Aston Martin. Compania din Gaydon mai deține și marca Lagonda, dar lansarea unui SUV sub umbrela acesteia ar putea fi mai costisitoare din punctul de vedere al marketing-ului și al altor costuri de acest gen.

Previous post

Dacia Duster are o nouă generație - primele imagini oficiale

Next post

Testele de consum oficiale se schimbă de la 1 septembrie

1 Comment

  1. […] selectați în urma unui proces la care au aplicat peste 3.000 de persoane. Primele prototipuri ale variantei de producție vor fi gata până la finalul anului, fiind urmate apoi de modelele de serie destinate clienților. […]

Leave a reply