Home»Sport»Moto»Alfredo Gomez, favoritul de la Carpath Enduro

Alfredo Gomez, favoritul de la Carpath Enduro

0
Shares
Pinterest Google+

Carpath Enduro, etapa din Cupa Europeana de Enduro Extrem, se desfasoara la Predeal in perioada 24-26 iunie, iar principalul favorit este Alfredo Gomez.Pe langa spaniol, o serie de rideri obisnuiti cu etapele din Seria Mondiala de Hard Enduro si zeci de pasionati ai acestui sport vor participa vineri la showul extrem de langa Clubul Office din Predeal. Inainte de zilele din munti toata lumea participa la Prolog, rolul acestuia fiind de a stabilii ordinea de start in prima zi de traseu “extra-urban”. Calificarile sunt programate incepand cu ora 15:00 iar finalele de la Prolog vor incepe la ora 19:00.
Riderul KTM vine in Romania dupa ce in weekend a castigat Xtreme Lagares, cursa al carei Prolog se desfasoara pe strazile orasului Porto si care este cea mai dura din Peninsula Iberica. Gomez a castigat in aprilie si Red Bull Minas Riders, prima etapa a Seriei Mondiale de Hard Enduro si s-a clasat pe locul trei la Erzbergrodeo, etapa cu nr. 2.
Madrilenul stie la ce sa se astepte cand vine vorba de curse organizate de clubul Zen World Extreme avand in vedere ca a terminat pe podium Hard Enduro Piatra Neamt 2014, competitie care a fost si ea inclusa in Cupa Europeana de Enduro Extrem.

Previous post

Prima imagine cu interiorul lui Dacia Duster 2

Next post

Ram Rebel primește tratamentul Mopar

No Comment

Leave a reply