Home»Tehnica»Proiecte custom»Acesta este Lord Hans, un Mercedes-Benz G500 4×4² de 800 CP

Acesta este Lord Hans, un Mercedes-Benz G500 4×4² de 800 CP

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz G500 4×4² este un model suficient de performant încă din fabrică, însă mai mulți tuneri și clienți nu sunt mulțumiți cu configurația standard.

Atletul suedez Jon Olsson, cunoscut pentru performanțele sale în materie de ski, a cumpărat un Mercedes-Benz G500 4×4² și l-a modificat în atelierele olandezilor de la Absolute Motors. Rezultatul este denumit Lord Hans și dezvoltă 800 CP.

Nu avem specificații precise în materie de performanțe, însă știm că ar putea ajunge la 1.000 CP destul de ușor. Modificările nu s-au oprit la motor, pentru că modelul G500 a primit și o suspensie nouă, anvelope de off-road și o caroserie cu model de camuflaj urban. Anumite elemente sunt din fibră de carbon, iar caroseria are lumini cu LED suplimentare.


SUV-ul german a fost modificat pentru aventură, explică Olsson, iar asta înseamnă că ar trebui să îi urmărim cu atenție conturile de social media pentru a afla cum se simte la bordul creației Absolute Motors. Cine știe, poate inspiră și câteva proiecte prin România, dar nu neapărat cu modele Mercedes-Benz de peste 100.000 de euro.

Previous post

Duster primește motor 2.0 de 145 CP în varianta Renault

Next post

BMW X7 ar putea primi un frate mai scump: X8

No Comment

Leave a reply