Home»Noutati»Auto»2016 SsangYong SIV-2 Concept – Vom vedea un SUV de clasă medie

2016 SsangYong SIV-2 Concept – Vom vedea un SUV de clasă medie

0
Shares
Pinterest Google+

SsangYong a anunțat că va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva noul SIV-2 Concept. Prototipul producătorului asiatic prefigurează un viitor SUV de clasă medie și reprezintă o evoluție a lui SIV-1, concept care a putut fi admirat în 2015, tot la Geneva.

Viitorul concept al asiaticilor promite suficient spațiu pentru cinci pasageri, iar limbajul de design folosit este unul nou. Mai mult, liniile regăsite pe viitorul SsangYong SIV-2 Concept ar urma să fie utilizate și pe următoarele modele din gamă.

Și pentru că avem în față un concept, asiaticii și-au permis să vină cu un sistem de propulsie hibrid. Acesta folosește un motor cu combustie internă de 1,5 litri și un alt motor electric susținut de un set de baterii litiu-ion. Conform oficialilor SsangYong, aranjamentul hibrid promite liniște, eficiență, emisii reduse de CO2 și nu numai.

De asemenea, SsangYong SIV-2 Concept folosește o arhitectură ușoară, iar platforma va fi utilizată și pe versiunea de serie. Astfel, aceasta va fi capabilă să susțină diverse sisteme de propulsie.

Viitorul model de serie derivat din SsangYong SIV-2 Concept este așteptat să ajungă pe piață în 2018.

Previous post

Toyota pregătește un RAV4 TRD

Next post

Succesorul lui Defender va întârzia încă doi ani

1 Comment

  1. […] Te-ar putea interesa și: 2016 SsangYong SIV-2 Concept – Vom vedea un SUV de clasă medie […]

Leave a reply